Quercus Company Grup a implinit 20 de ani

 

Firma de catering Bucuresti Quercus Company Grup a implinit recent doua zeci de ani de activitate in domeniul alimentatiei publice.

1996 a insemnat pentru noi anul in care am facut primii pasi intr-un domeniu extrem de solicitant. Ne-am remarcat prin seriozitate si servicii prompte, indiferent ca vorbim de evenimente sau servicii de catering sau linii self service.

Catering Bucuresti -20 de ani alaturi de Quercus

Atunci cand vorbim de catering in Bucuresti, unde concurenta este extrem de mare, trebuie sa avem in vedere faptul ca fiecare farfurie de mancare servita clientilor conteaza si fiecare preparat folosit poate sa contribuie decisiv la cresterea portofoliului de clienti sau dimpotriva. Fiecare eveniment de catering organizat este un test, cu fiecare ocazie trebuie sa fim perfecti si nu avem voie sa gresim atunci cand vine vorba de achizitia materiei prime. Acest aspect este extrem de important pentru o firma de catering: sursele de unde isi achizitioneaza materia prima. Este primordial sa oferim clientilor produse proaspete cu ingrediente de calitatate.

Cum am ajuns in punctul in care sarbatorim doua decenii de activitate ?

Seriozitate este cea mai importanta carte de vizita pentru Quercus Company Grup, firma ce administreaza allinclusivecatering.ro. In tot ce facem ne dorim sa ne respectam clientii si sa le oferim servicii de catering prompte la cele mai inalte standarde.

Cea mai importanta carte de vizita pentru noi  a fost reprezentata de recomandarile clientilor nostri. Astfel am serbat 20 de ani de activitate in cadrul punctului de lucru de la spitalul privat Monza din Bucuresti.

Quercus: Va Multumim

Le multumim cu aceasta ocazie tuturor colaboratorilor si clientilor nostri pentru incredere. In acelasi timp, dorim sa precizam ca nu am fi putut ajunge aici fara munca depusa de angajatii Quercus Company Grup de-a lungul timpului.

Povestea Continua ! Catering Bucuresti, catering de calitate, servicii la cele mai inalte standarde. Made by Quality.

Detalii despre serviciile tip corporate aici