Alimente naturale in serviciile de catering

Industrializarea si maximizarea profitului determina o serie de distribuitori si procesatori in domeniul alimentatiei publice sa foloseasca tot mai multe alimente si produse procesate. In acelasi timp aditivii alimentari sunt extrem de folositi.

Noi, cei de la All Inclusive Catering ( Quercus Quality srl  ) Credm in conceptul : Catering natural

Politica aditivilor si aromelor la nivel european

Toți aditivii alimentari utilizați în UE – inclusiv conservanții, coloranții și îndulcitorii – sunt verificați din punct de vedere științific, pentru a garanta că utilizarea lor este sigură pentru sănătatea umană. Aceste verificări se fac pentru fiecare substanță în parte. Odată autorizată, utilizarea aditivilor este cel mai adesea limitată la cantități specifice în anumite alimente. Substanțele aromatizante pot fi folosite doar dacă s-a dovedit științific că nu prezintă niciun risc pentru sănătatea consumatorilor. În prezent, în UE sunt aprobate peste 2 100 de astfel de substanțe, iar alte 400 sunt în curs de verificare de către EFSA. ( sursa: europa.eu )

All Inclusive Catering mizeaza pe ingredientele naturale

Obiectivul nostru permanent este legat de oferirea unor produse de calitate clientilor nostri, indiferent ca vorbim de catering evenimente sau catering industrial pentru institutii. La noi primeaza calitatea si folosirea ingredientelor naturale. Credem in valoarea gustului autentic de rosie si nu a conservelor. Folosim la prepararea piureului doar cartofi si excludem posibilitatea de a folosi „fulgi de cartofi”. Credm in condimentele naturale si excludem alte preparate industriale.