Dieta minune- Idei pentru a slabi sanatos

Cei mai multi dintre noi ne propunem obiective mari la inceput de an; sa avem un job mai bine platit, sa ne schimbam masina, sa slabim si eventual sa gasim o dieta minune. Nu stim daca exista o dieta minune, universal valabila pentru toata lumea, insa cu siguranta sunt cateva „ingrediente” care ne influnteaza stilul de viata / regimul alimentar.

Dieta minune – Mananca la ore fixe

Este extrem de important sa elimini mancatul haotic, astfel organismul tau incepe sa functioneze mult mai eficient si sa produca arderile intr-un ritim benefic pentru sanatatea ta.

De ce ma ingras ?

Cauzele cresterii in greutate sunt extrem de legate intre ele: alimentatia dezechilibrata ( sarim peste masa de dimineata, masa de pranz o servim la ora 16, iar masa de „seara” la ora 22) Stim cu totii ca arderile se produc mult mai greu pe timp de noapate. Incercati sa va fixati ore de masa in timpul zilei si sa le respectati cu strictete, astfel corpul nostru – o masinarie aproape perfecta – isi va regla arderile in functie de orele de masa stabilite. Detalii despre dieta minune aici

Miscarea in casa – Trambulina

Toata lumea spune: fa miscare, alearga, mergi la sala, etc insa timpul nu-ti permite. Recent am descoperit cat de eficienta este trambulina pentru slabit. Nu are un pret piperat, o poti monta chiar si in dormitor si poti efectua 10-15 minute de sarituri si exercitii in casa. Cu ajutorul acestor exercitii cu siguranta vei incepe sa dai jos kilogramele nedorite.

O britanica de 31 de ani a apelat la trambulina in disperare de cauza, nesperand niciun moment ca rezultatele aveau sa-i schimbe viata. Forma fizica in care ajunsese nu-i permitea sa faca un alt sport. In total, britanica a reusit sa scape de peste 50 de kilograme si sa aiba o cu totul alta stare de spirit doar sarind in fiecare dupa-amiaza. sursa: ziare.com .Foto sursa