Cum alegem firma de catering ?

Firma de catering – Cum o alegem pentru a avea un eveniment perfect. Marius Calugaru, unul dintre cei mai vechi bloggeri din Romania a realizat un clasament al crieterilor pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand alegeti firma  de catering pentru un eveniment perfect.

  • Experienta in domeniuFIRMA DE CATERING

Experienta si vechimea unei firme de catering poate reprezenta un criteriu important. O firma de catering care are 10-15 ani experienta in acest domeniu a facut eforturi constante pentru a oferi servicii de calitate, a stiut sa-si managerieze afacerea astfel incat sa reziste in timp. Adaptabilitatea fata de schimbarile pietei, atentie la dorintele clientilor, adaptarea meniurilor,  sunt caracteristici si componente manageriale care ne spun foarte multe despre personalitatea celor cu care vom lucra.

  • Portofoliul de clienti

Faptul ca firma care ne livreaza mancarea pentru evenimentul nostru livreaza in acelasi timp mancare pentru companii precum PRO TV,  Makita sau alte nume importante din mediul de afaceri romanesc spune multe despre seriozitatea lor si despre calitatea serviciilor  si produselor culinare oferite.

Chiar daca la inceput am facut referire la firme de catering din Bucuresti, asta nu inseamna ca aceste crieterii nu sunt universale. Portofoliul de clienti, atunci cand vorbim de firma de catering, este extrem de important.

  • Firma are sau nu puncte de lucru cu livrare

Existenta unui punct de lucru pentru o firma de catering ne confirma faptul ca aceasta are o echipa de bucatari in permanenta, ofera mancare proaspata zi de zi  si are experienta lucrului fata in fata si a interactiunii cu clientii. Feedback-ul din partea clientilor este important pentru o firma de catering pentru ca astfel se pot adapta meniurile la dorintele clientilor intr-un mod mult mai usor.

Tot materialul se poate citi aici