Sucurile de fructe ingrasa ?

Tot timpul suntem in cautarea celor mai bune retete de mancare, indiferent ca vorbim de micul dejun, firma de catering care ne aduce mancarea la birou sau de cina preparata acasa. Exista credinta ca o alimentatie sanatoasa trebuie sa includa neaparat fructe si legume proaspete.

Sucurile de fructe ingrasa? sucuri

De la pasiunea pentru fructe proaspete pana la sucuri nu este decat un pas, astfel ca a aparut ideea si intrebarea in acelasi timp daca sucurile de fructe ingrasa ? Raspunsul il primim de la Mihaela Bilic, specialist in nutritie:

Mihaela Bilic a atras atenția și asupra pericolului pe care îl reprezintă sucurile de fructe:

„Trebuie avută foarte mare grijă la transformarea fructelor în suc pentru că provoacă obezitate la copii. Noi bem sucul de fructe ca pe apă iar fructoza aceea obosește ficatul și se transformă aproape toată în grăsime abdominală. Fructele trebuie mâncate, mestecate, nu băute cu paiul! E foarte important. Părinții, în disperarea lor, dau suc copiilor ca să bifeze că au mâncat fructe, dar fructele nu sunt un aliment de bază, legumele sunt”, a explicat Mihaela Bilic.

De aici ajungem si nou la acelasi principiu valabil atat in viata cat si in alimentatie; totul trebuie facut cu masura. Chiar si consumul sucurilor naturale. Un pahar pe zi cu siguranta ne face bine, insa inlocuirea apei cu sucurile proaspete nu este tocmai un lucru bune.

All inclusive catering ofera cele mai gustoase Fresh-uri

In cadrul incintei de la spitalul Monza all inclusive catering va ofera o gama variata se fresh-uri, consumate in porti normale sunt benefice pentru sanatate.

Foto sursa