Bufete de incinta

bufete de incintaBufete de incinta

All Inclusive Catering dezvolta impreuna cu partenerii sai Bufete de incinta, avand ca obiectiv principal deservirea personalului din cadrul unei unitati comerciale sau administrative.

Bufete de incinta; Acest serviciu este potrivit pentru o gama larga de locatii si se poate realiza la un nivel inalt de calitate a serviciilor oferite doar printr-o stransa colaborare intre agentii economici ce isi doresc deschiderea unui bufet de incinta ( tip restaurant ) in sediul lor si compania noastra.

Cum va fi preparata mancarea / produsele servite ?

Toate produsele comercializate in cadrul unui bufet de incinta sunt preparate chiar in locatia respectiva, astfel ne asiguram ca toate preparatele sunt proaspete si sunt servite intr-un cadru adecvat unui consum sigur din toate punctele de vedere.

Locatii adecvate pentru deschiderea unor Bufete de incinta:

  • Sedii de firma
  • Parcuri industriale
  • Institutii publice
  • Restaurante incinta de spital
  • Bufete de incinta in cadrul unitatilor scolare, de stat sau private.
  • Cladiri de birouri

restaurant incinta firma

 

Servicii oferite in cadrul Bufetelor de incinta

Autoservire; In cadrul incinte este necesara amenajarea unui spatiu propriu pentru dezvoltarea unei linii de autoservire la cele mai inalte standarde.

Cofetarie / Patiserie / Cafenea – Compania noastra ofera si produse de cofetarie si patiserie, astfel ca in cadrul unui bufet de incinta se poate deschide un spatiu dedicat pentru servirea produselor de tip cofetarie- patiserie.

Bufete de incinta -Galerie Foto

 

In acelasi timp firma noastra ofera si alte tipuri de servicii in zona de catering:

Catering industrial, unde se pot incadra o serie de servicii de catering dedicate:

Office catering – Mancare preparata si conceputa pentru fiecare tip de client / afacere. Totul livrat proaspat si gustos.

Catering gradinite – Livrare mancare proaspata, adecvata pentru acest tip de unitate, avand un meniu special conceput pentru nevoile nutritive ale copiilor din aceasta categorie de varsta.

Catering afterschool – Proaspat si gustos. Meniuri variate pentru cei mai sinceri clienti.

Catering spitale – De multe ori se spune ca „mancarea de spital nu are gust”. Nu este cazul si la noi. Va invitam sa va convingeti de calitatea produselor realizate de noi. Deservim o serie de unitati spitalicesti din Capitala, avand o vechime in acest segment.

Catering corporatist – Firma noastra ofera servicii de catering pentru evenimentele dvs: Ecoffee break,sandwich break,cocktail,conferinte,lansari)

Catering pentru evenimente – nunta,botez,aniversare,cina festiva,petrecere private

Call Now Button